Microsoft kondigt Captain Spirit aan, gratis en voor niks!

Captain Spirit Life is Strange

De E3 is begonnen en Microsoft heeft hun persconferentie. Tijdens dezen kondigen ze een game aan in het universum van Life is Strange! Ga naar andere planeten als een jongetje die superheld wil zijn.

Deze kiddo wilt graag tegen monsters vechten en je speelt in de echte wereld en in zijn eigen fantasiewereld. Sinds zijn moeder is overleden is hij alleen over met zijn vader en boomhut. Captain Spirit krijgt ook een trailer en komt uit op 26 juni, voor niks! Je hoort het goed, volledig GRATIS. Microsoft zal veel meer aankondigen, dus houdt je hartje nog even vast voor alle nieuwe aankondigingen.

Wat vind jij van deze gratis game? Hij zal op 26 juni verschijnen! Laat ons weten wat jij vind in de reacties hier beneden! Wij coveren de volledige E3 voor jullie, dus blijf onze website dagelijks checken voor de snelste en nieuwste content, inclusief alles over de E3 en meer!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek