Microsoft kondigt GOW4 Xbox One S aan

Xbox One

Afgelope E3 werd er een kleinere Xbox One aangekondigd. Deze Xbox One S heeft naast het formaat een nieuwe controller erbij en de eerste editie krijgt een grotere harde schijf. Vandaag heeft Microsoft een speciale editie aangekondigd gebasseerd op Gears of War 4.

Er is een Gears of War 4 Limited Edition console door Microsoft aangekondigd. Deze Xbox One heeft een 2TB harde schijf aan boord en is geheel in het rood. De controller die erbij zit is ook in het rood. Deze editie heeft naast de console ook een digitale code voor Gears of War 4: Ultimate Edition voor de Xbox One en Windows 10. Als dat nog niet genoeg is krijg je ook nog eens eerder toegang tot het spel. Je kunt het spel dan namelijk op de zevende van oktober spelen.

De console en controller zijn hieronder te bekijken:

Xbox One S

Naast deze speciale rode editie komt er nog een nieuwe controller die in het grijs en blauw is gekleurd. Deze controller is gebasseerd op wat J.D. Fenix draagt, de zoon van de eerdere Gears of War held, Marcus Fenix. Beide controllers zijn voorzien van een betere grip, Bluetooth ondersteuning en een betere draadloos ontvangst.

De controller ziet er als volgt uit:

Xbox One S

De prijs van deze consoles is op dit moment enkel in dollars te geven. Microsoft heeft laten weten dat de console, met rode controller over de toonbank gaat voor een bedrag van $449,99. Mocht je daarnaast een extra rode controller willen kopen of een controller die in het blauw en grijs is kleur gegeven betaal je $74,99.

De Xbox One S is verkrijgbaar vanaf augustus 2016 in zijn 2TB vorm. De overige types komen op een latere datum. De console is 40% kleiner als de originele Xbox One en ondersteund 4k Ultra HD films. Daarnaast heeft de Xbox One S High Dynamic Range, of afgekort HDR. Hiermee zien lichte en donkere games er beter uit. De 2TB versie wordt ook nog eens meegeleverd met een verticale standaard, waar jij je Xbox One S op kan zetten.

Ga jij een Xbox One S halen? Laat het ons weten!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek