Microsoft wijzigt E3

Xbox One

Microsoft heeft jaren lang haar persconferentie gehouden voor ons Nederlanders op maandag om 19:00 uur. Hier gaat dit jaar verandering in komen.

Het is nog wel een tijd voordat de E3 gekte weer gaat losbarsten maar dat stopt Microsoft er niet van om alvast een datum te geven voor haar persconferentie. Het opvallende is dat voor het eerst sinds jaren Microsoft niet meer op voor ons maandag 19:00 uur de persconferentie gaat geven. Dit gaat namelijk worden op de zondag om 23:00 uur. Hiermee is het veilig te zeggen dat Microsoft ook dit jaar weer de E3 gaat starten.

Microsoft E3

Als we de afbeelding hierboven mogen geloven kunnen wij veilig zeggen dat deze persconferentie in het teken gaat staan van de nieuwe console van Microsoft, welk op dit moment de naam Project Scorpio is. Dit moet een nieuwe stap gaan worden voor Microsoft met een enorm krachtige console, op de afbeelding is bijvoorbeeld te zien dat de chip een 4K merk heeft. Volgens Microsoft is het zo dat met de komende console echt 4K gamen naar de consoles komt. Of Microsoft nog meer in petto heeft is nog maar de vraag. Maar plan alvast niks in op deze dag want dat je dit jaar de E3 niet wilt missen is wel duidelijk.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek