Microsoft’s Xbox One X gaat 500 Dollar kosten

Xbox One X microsoft

Microsoft’s krachtpatser onder codenaam Project Scorpio, met als officiële naam Xbox One X zal voor 500 Dollar worden aangeboden vanaf 7 november.

De aankondiging van de console met daarbij wat specificaties gingen al direct over het podium toen Microsoft begon met hun persconferentie. Het beetje nieuws dat hierbij gepaard ging kun je hier lezen:

E3: Microsoft Scorpio krijgt officiele naam Xbox one X

Maar wat het aller belangrijkste is, is de prijs. De console gaat voor een fiks bedrag verkocht worden. Namelijk 500 Dollar. Dit zal zeer waarschijnlijk dood leuk naar Euro’s vertaald worden waardoor we €500 mogen neerleggen voor Microsoft’s nieuwe console. Dat terwijl tijdens Sony’s Days of Play de Playstation 4 Pro voor ongeveer de helft verkrijgbaar is. Een goede move van Microsoft om de console voor deze prijs aan te bieden, of had die wat lager gemogen?

Wat heeft de nieuwe console dan zoal te bieden? Alle huidige games werken zoals verwacht ook op de Xbox One X, maar doen dit net iets beter met snellere laadtijden. Voor de games die enhanced worden zoals Final Fantasy XV en nog een hoop andere geldt dat de games runnen op 60 fps in 4K. De games zien er zelfs mooier uit op 1080p monitoren als ze worden gespeeld op Xbox One X in plaats van Xbox One of Xbox One S.

Nogmaals de trailer voor de fans:

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek