Middle-Earth: Shadow of War is officieel aangekondigd

Middle-Earth: Shadow of War

Warner Bros heeft vandaag de opvolger van Middle-Earth: Shadow of Morder aangekondigd. Deze opvolger zal de bijna gelijke naam Middle-earth: Shadow of War dragen. De game zal waarschijnlijk verkrijgbaar zijn vanaf 22 augustus 2017.

Het verhaal van Middle-Earth: Shadow of War speelt zich af tussen the Hobbit en The Lord of the Rings. Sauron is teruggekomen naar Midden-Aarde en jij gaat als Talion de oorlog met hem aan. Om een kans te maken smeed je een nieuwe Ring of Power. Net als in het voorgaande deel speel je als Talion samen met Celebrimbror de geest. De twee personages zijn niet de enige onderdelen van Shadow of Morder die terugkeren. Shadow of War zal namelijk ook gebruik maken van het Nemesis systeem. Het Nemesis systeem zorgt ervoor dat de vijanden waarmee je vecht zich aanpassen aan de plaatsgevonden gebeurtenissen. Dit betekent dat een vijand die jou verslaat in een gevecht de volgende keer sterker zal zijn. In Shadow of War wordt het Nemesis systeem verder uitgebreid. Niet alleen je tegenstanders, maar ook de omgeving past zich dit keer aan.

Release date en meer

De release date van Shadow of War staat voorlopig op 22 augustus 2017. We hoeven gelukkig niet lang te wachten om meer van de game te zien, want er zal een gameplay reveal zijn op 8 maart. Voor de rest is er nog weinig bekendgemaakt over de game. Op de officiële website van Shadow of Morder is namelijk nog niet veel meer te zien dan de announcement trailer. Het wordt dus nog even afwachten tot er meer informatie naar buiten zal komen.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek