Middle Earth: Shadow of War uitgelegd door een orc

bruz

Middle Earth: Shadow of War is nu verkrijgbaar voor de Xbox One, Playstation 4 en PC en is een direct vervolg op Middle Earth: Shadow of Mordor. Deze game beloofde al veel goeds voor de franchise, maar Shadow of War lijkt alles nog een stukje verder uit te werken.

Voor iedereen die niet bekend is met de game, de franchise of het verhaal is er een trailer uitgebracht waarin Bruz the Chopper uit de E3 trailer het woord neemt. Je weet wel, die van “Bright Lord, Dark Lord. Same thing really.”

Bruz the Chopper legt even uit waar de game om draait en hoe het verhaal een beetje in elkaar steekt. Zoals we de Orcs kennen uit de Middle Earth franchise gaat het verhaaltje gepaard met een hoop droge humor, “pop”. Bekijk de trailer hier beneden:

Shadow of War is sinds 10 oktober verkrijgbaar voor Playstation 4 en Xbox One en Windows PC. De Xbox One versie kan ook via Windows gespeeld worden. Ben jij al aan de slag gegaan met deze game? Nog niet zeker of deze Action-RPG iets voor je is? Wij zullen binnenkort de review online plaatsen van deze game.

De game heeft verschillende edities waaronder collector’s edities en digitale deluxe edities in de vorm van een “Gold Edition”, hierbij krijg je de game, de expansion pass en een “Gold War Chest”.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek