Mind of the Virtuoso

I will make you beautiful. I will make you perfect. dat is de beschrijving van de video die Riot games heeft gereleased op hun youtube-kanaal. Waarschijnlijk is dit al een kleine teaser voor een nieuwe champion die waarschijnlijk zich mag aansluiten bij de Marksman champions (als we al mogen geloven wat er gespeculeerd wordt in de comments).

Riot games heeft een video uitgebracht, met deze video willen ze waarschijnlijk de release van een nieuwe champion aankondigen. in deze video laten ze een paar eigenschappen van deze champion zien. dat wordt gedaan door middel van bloemen die op een rug groeien die in vlammen op gaan waarna je vervolgens de binnenkant en zijkant van een pistool ziet. Ook zie je Ryze in zijn Tribal skin voorbij komen. Het lijkt ook alsof het leven uit hem wordt gehaald door middel van het licht dat uit zijn mond komt.

Wat zal deze champion ons gaan brengen? misschien wel een champion die met het licht te maken heeft en beetje de gunplay van Lucian aanhoudt? Of zal deze champion eventueel gebruik maken van 1 pistool, wat je overigens bij nog geen andere marksman ziet?
Nog voordat je het masker/gezicht ziet van deze champion zie je ook allemaal takken uit ryze zijn lichaam groeien. Zou dit wellicht kunnen betekenen dat Zyra en Lucian een kind gebaard hebben en elementen gebruikt van beide champions? (Stel je voor een boom die met licht schiet, hoe geweldig zou dat wel niet zijn)

Vragen, vragen en nog eens vragen worden overal opgeroepen maar we hebben nog geen antwoorden totdat we meer informatie krijgen van Riot Games.

Wat vinden jullie van dit filmpje? wat denk je dat de mogelijkheden zijn van deze champion? En is het een champion waar je lang op zat te wachten qua design, of had je toch liever wat anders gezien?

 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek