Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  7 uur ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 dag ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  3 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  3 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  5 dagen ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  5 dagen ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  6 dagen ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Minecraft: Story Mode krijgt drie extra afleveringen

Minecraft: Story Mode

Telltale Games gaat drie extra afleveringen ontwikkelen voor Minecraft: Story Mode. Oorspronkelijk stonden er maar vijf afleveringen gepland voor de episodische adventure-game.

Deze drie nieuwe afleveringen gaan uitgebracht worden in de komende maanden. Voor het spelen van deze content is wel een nieuwe season pass vereist. Daarbij moet je ook in het bezit zijn van de eerdere aflevering van Minecraft: Story Mode.
Minecraft: Story Mode

Het verhaal draait wederom om Jesse en zijn vrienden. Veel informatie is nog niet bekend, behalve dan dat de vierkante hoofdpersonen nieuwe en onbekende werelden gaan ontdekken. De nieuwe episodes voegen een aantal nieuwe stemacteurs toe waaronder: Sean Astin die bekend is van de populaire game The Lord of the Rings en Melissa Hutchison uit de Walking Dead-game van Telltale.

Hiernaast kondigt Telltale aan dat de vijfde episode, Order Up!, op dinsdag 29 maart wordt gelanceerd. De voorgaande afleveringen zijn uitgebracht op PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Wii U, Mac en pc. Hiernaast is de game ook uitgebracht voor mobiele gebruikers op Android, iOS en PlayStation Vita.

Voor wie Minecraft: Story Mode nog niet in het bezit heeft een korte uitleg:

Je bent Jesse, en jij en je vrienden worden geworpen in een ontzagwekkende avontuur om de wereld te redden. Tijdens een bezoek aan EnderCon struikelt je bende over iets vreselijks. Het terreur is ontketend, en je enige hoop is het opsporen van de “Order of the Stone”, een legendarische groep avonturiers die de legendarische Ender Dragon doodde. Maar waar zijn ze? In een race tegen de tijd, zult je reizen over de “over-world”, door middel van “The Nether”, tot “The End”, en daarbuiten.

Minecraft: Story Mode kun je hier verkrijgen. De game is te spelen op PlayStation 4, Android, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, Wii U, iOS, PlayStation Vita, Microsoft Windows en Mac OS. De eerste afleveringen zijn sinds oktober vorig jaar te koop.

Bron: TellTale Games

Gerelateerde berichten

Tags

Over: ThermoFles

Is een diehard gamer van de ochtend tot de avond en gaat geen game uit de weg. Buiten het gamen om is hij een liefhebbende vader van een dochter van 2,5 en een zoon van 5. Daarnaast heeft hij nog een sport die 'vrouw' heet waar hij ook elke dag mee in de weer gaat. Tijdens het gamen tikt hij graag een paar zinnetjes weg op onze website.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek

Recent online

Profielfoto van Darkness
Profielfoto van Azari
Profielfoto van Peter Ernster
Profielfoto van Helldon
Profielfoto van remcob93
Profielfoto van owning
Profielfoto van Rowdreas
Profielfoto van Milkybum