Minecraft: Story Mode seizoen 2 krijgt release datum.

Telltale maakte bekend dat Minecraft: Story Mode seizoen 2 uitkomt op 15 augustus. Ook gaat Minecraft: Story Mode – The Complete Collection op 25 augustus uitkomen voor de Nintendo Switch.

Het tweede seizoen van Telltale’s ‘Minecraft: Story Mode heeft de naam Giant Consequences. Dit seizoen is te downloaden voor de PlayStation 4, Xbox One, Mac, PC, iOS en Android toestellen.

Minecraft: Story Mode – Seizoen 2

 Seizoen 2 vervolgt Jesse’s saga in een serie van 5 afleveringen. Minecraft: Story Mode – Seizoen 2 is ontwikkelt door Telltale in samenwerking met Mojang en leden van de Minecraft community. Ook bevat het Telltale’s unieke multiplayer Crowd Play. Crowd Play laat jouw vrienden en familie toe om samen het avontuur aan te gaan door het helpen met keuzes te maken vanaf elk mobiel apparaat met een internet aansluiting.

Jesse en de bende hebben de Sea Temple overleefd maar ze hebben iets meer mee naar huis gebracht dan ze gehoopt hadden: een verloren avonturier, een machtig apparaat en een kolossale vijand die Beacontown met de grond gelijk kan maken. Er zit misschien meer achter deze vijand dan dat je denkt, maar om dat uit te vinden zal Jesse samen met een paar betrouwbare vrienden op een nieuw avontuur moeten gaan. Dit keer gaat het avontuur naar het ijzige onbekende.

Minecraft: Story Mode – The Complete Adventure

Zoals eerder vermeld maakte Telltale ook bekend dat Minecraft: Story Mode – The Complete Adventure vanaf 25 augustus in Europa beschikbaar zal zijn voor de Nintendo Switch. Deze zal te krijgen zijn als digitale download versie en op een fysieke cartridge. The Complete Adventure bevat alle 8 afleveringen van het eerste seizoen. Dit zijn de vijf afleveringen van de originele Season Pass en nog 3 bonus afleveringen van de Adventure Pass.

Wie kijkt er uit naar dit tweede seizoen? Wat vinden jullie van deze Telltale game? Laat het ons hieronder weten.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek