Bekijk de nieuwe Siege operator, speel dit weekend gratis

Rainbow Six Siege Mira Operator

We zagen laatst al een trailer verschijnen voor de attacking operator van de aankomende Siege DLC: Operation Velvet Shell. Dit keer zal de defending operator genaamd Mira in de spotlight staan. Het lijkt er in deze korte teaser op dat deze nieuwe operator een kogelvrij glas kan maken in reinforced walls. Hier kunnen de verdedigers doorheen kijken maar de aanvallers niet doorheen schieten.

In ander nieuws: Ben jij al een tijdje aan het twijfelen om Rainbow Six Siege aan te schaffen? Nu is het jouw kans om de game uit te proberen! Siege zal vanaf vandaag gedurende het hele weekend gratis te spelen zijn. Console spelers zullen Live Gold en PS Plus nodig hebben en PC spelers kunnen de game downloaden via Steam of Uplay.

  • PC — From 1 PM ET, through 4 PM ET on February 5
  • PS4 — From 1 PM ET, through 1 PM ET on February 6
  • Xbox One — From 3:01 AM ET on February 2 through 2:59 AM ET on February 6

Ubisoft laat weten dat ze de game sterker dan ooit vinden in de huidige staat. Wat vind jij? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek