Bekijk: Mirror’s Edge: Catalyst launch trailer

Mirror's Edge: Catalyst Faith

Electronic Arts heeft gisteren de launch trailer online gezet voor de sequel op de geliefde free-running game Mirror’s Edge: Catalyst. Na een lange wacht van ruim acht jaar kunnen wij over twee weken op 7 juni dan eindelijk het verhaal vervolgen van Faith.

In de trailer kun je een soort van introductie zien gericht naar de verhaallijn. Je kunt gameplay zien en een grote wereld met geweldige graphics. Bekijk hem hier beneden:

Mirror’s Edge: Catalyst had een originele release datum van 24 mei, maar de game is daarna voor twee weken uitgesteld naar 7 juni 2016. De developers beloven ons dat deze twee weken het grote verschil gaan maken tussen een hit en een flop, let’s hope so!

”Times are about to change in the city of Glass.”

De beta werd door velen al geliefd en er zijn een boel nieuwe fans bij gekomen in de tussentijd die direct de eerste game geprobeerd hebben. Wil jij nog meer informatie over de game? Kijk dan niet verder!

Wat zo bijzonder is aan de Mirror’s Edge games is dat het ondanks een sterk verhaal ook een hele originele gameplay bevat die voor veel nieuwe games een voorbeeld heeft gezet. Eens in de tijd komen er games uit die iets nieuws brengen in de wereld van gaming en EA heeft het geflikt met deze free-running games.

Ben jij benieuwd naar de game? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Heb jij de Beta gespeeld? Laat ons dan ook meteen weten wat je daar van vond!

Mirror’s Edge: Catalyst zal vanaf 7 juni in de schappen te vinden zijn en wordt speelbaar op de Xbox One, Playstation 4 en PC! EA en DICE zijn ook bezig aan Battlefield 1, die later dit jaar zal verschijnen, bekijk op onze website natuurlijk ook het laatste nieuws over deze game.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek