Modern Warfare Remaster is niet los verkrijgbaar

Call of Duty: Infinite Warfare

Alle nostalgie fans, die niets hebben met de huidige generatie Call of Duty met Exoskeletons, even opgelet! Wil jij de gouden oude tijd van Moderne oorlogsvoering opnieuw beleven? Dan moet je wel de laatste nieuwe CoD game kopen, want Modern Warfare Remastered is niet los verkrijgbaar.

Activision zou Activision niet zijn als ze meer geld kunnen verdienen aan nostalgie fans door een game alleen maar gebundeld te verkopen, want wie gaat er nu Infinite Warfare spelen als Modern Warfare terug komt op de huidige generatie consoles?

Na de aankondiging van Activision en Infinity Ward zijn er ontelbaar vragen opgedoken over zowel de nieuwe Call of Duty game als de “nieuwe” oude Call of Duty game. Veel vragen zijn al beantwoord, waaronder de belangrijkste:

Can I play Call of Duty: Modern Warfare Remastered without buying Call of Duty: Infinite Warfare?
No, you must own Call of Duty: Infinite Warfare in order to get Call of Duty: Modern Warfare Remastered.”

Wil jij dus Modern Warfare op jouw Playstation 4 of Xbox One gaan spelen vanaf 4 november? Dan zou je de Legacy Edition van Call of Duty: Infinite Warfare moeten aanschaffen. Het zou eventueel nog mogelijk zijn dat de game toch standalone verkocht gaat worden voor of na de release, maar op dit moment laat Activision weten dit niet van plan te zijn.

Playstation is op dit moment vragen aan het binnenhalen via hun Twitter account die ze later in een video gaan beantwoorden omtrent de nieuwe Call of Duty. Meer informatie en teasers zullen snel volgen, en wij zullen ze met jullie delen op de site.

Nu gaan wij uitkijken naar de wereldpremière van de nieuwe Battlefield aanstaande vrijdag!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek