Zes Modern Warfare Remastered maps verschijnen volgende week

modern warfare remastered

Volgende week verschijnen zes nieuwe maps voor Call of Duty: Modern Warfare Remastered. Zo bevestigde Activision gisteren op hun blog.

13 december worden er nieuwe maps en andere content beschikbaar gemaakt voor Call of Duty: Modern Warfare Remastered. De game verscheen een maand geleden op PC, Xbox One en PS4.

Zes nieuwe maps en twee nieuwe gamemodi

De DLC zal gratis beschikbaar gemaakt worden en bevat zes nieuwe maps. Het totaal aantal maps in de game komt hierbij op zestien. De expansion pack bevat de maps Bloc, Countdown, Pipeline, Showdown, Strike en Wet Work. Een aantal kan je in de trailer hier beneden bekijken:

Naast nieuwe maps, bevat de DLC pack ook twee nieuwe gamemodi: Gun Game en Hardpoint. Deze zaten niet in de oorspronkelijke Modern Warfare game, maar werden geintroduceerd in Black Ops en Black Ops 2.

En alsof dat nog niet genoeg is, geeft Activision ook nog een kerstvariatie op de map Winter Crash, met een playlist die vanaf 20 december beschikbaar is. Hierover worden details later bekend gemaakt.

Infinite Warfare

Voor spelers van Infinite Warfare heeft Activision ook nog een aantal mooie dingen in petto: spelers die zowel Black Ops III en Infinite Warfare in hun bezit hebben ontvangen een Epic Prototype Hailstorm Thunder Pistol. Dit wapen is vanaf nu beschikbaar en kan gebruikt worden om je klasgenoten te intimideren op het schoolplein.

Epic Prototype Hailstorm Thunder Pistol

Ook is er deze maand de “12 Days of Winter”, waarin twaalf dagen lang freebies en bonussen weggegeven worden wanneer je inlogt op Infinite Warfare. Deze actie geldt van 21 december tot en met 1 januari.

De gratis content update voor Modern Warfare Remastered is vanaf 13 december beschikbaar. Call of Duty: Infinite Warfare en de remaster van Modern Warfare zijn samen in een bundel te koop voor PC, PS4 en Xbox One.

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek