Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  1 dag ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  1 dag ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  1 dag ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  2 dagen ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  2 weken ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  2 weken ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

Titanfall 2 mogelijk niet laatste in de serie

Titanfall 2 niet laatste

Nu Titanfall 2 steeds dichterbij komt ( de release staat op 28 oktober) lijkt het duidelijk te zijn geworden dat de game niet de laatste in de serie zal worden. Er zouden geen plannen voor een trilogie zijn, maar de hoop is dat er na deel 2 meer aan de serie en de mobile games gewerkt kan worden. Er zouden veel goede gedachten rondzwerven bij Respawn. Het zou dan ook mooi zijn als deze tot leven kwamen in de games.

Oprichter en Respawn CEO Vince Zampella vertelde dat hij altijd hoopt iets moois te maken dat door vele generaties gekoesterd zal worden. Zampella hoopt dan ook dat er meer met de franchise gedaan kan worden (naast de mobile games). Volgens Zampella is de wereld van Titanfall namelijk erg geschikt voor uitbreiding. Er zouden nog veel mogelijkheden en gedachten verkend kunnen worden. De eerste Titanfall mobile game, Frontline, is een free to play card based game voor Ios en Android. De mobile game, die door Respawn in samenwerking met de mobile gaming gigant Nexon is gemaakt, komt dit jaar nog uit.

Titanfall 2 niet laatste

Zampella maakte ook duidelijk dat de eerste Titanfall game waarschijnlijk nooit op de Playstation 4 zal verschijnen. Het is zeer waarschijnlijk dat dit door een exclusivity deal met Microsoft komt. De studio zou daarom gelimiteerd zijn in de mogelijkheden. Zampella merkt toch op dat Microsoft een goede partner is geweest en dat de eerste game zonder hun hulp waarschijnlijk niet had bestaan. Ondanks dat het mogelijk leek om de eerste game op de PS4 uit te krijgen gebeurde dit toch niet.

De eerste Titanfall game werd daarom alleen op de Xbox 360. Xbox One en de PC uitgebracht. Titanfall 2 zal op zowel de Xbox One, de PC en de PS4 beschikbaar zijn. De game krijgt geen early access doormiddel van EA/Origin access. Waarom Titanfall 2 niet onderdeel van dit programma is, is niet duidelijk.

 

 

Gerelateerde berichten

Tags

Over: nicholasnoob

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek