Mogelijke hint naar nieuwe Plants vs. Zombies game

Plants vs. Zombies Garden Warfare

Er is een mogelijke hint naar een nieuwe Plants vs. Zombies game gevonden. Op Amazon UK wordt namelijk een stripboek verkocht, die een brug vormt tussen de games PvZ Garden Warfare 2 en 3. Garden Warfare 3 is nog niet aangekondigd, maar lijkt er dus wel aan te komen.

Plants vs. Zombies: Garden Warfare is uitgekomen in 2014. In 2016 kregen we een nieuw deel, maar sindsdien is er nog niks bekendgemaakt over een mogelijke opvolger. De aankondiging van Garden Warfare 3 kan echter dichtbij zijn. Er wordt namelijk op Amazon UK een nieuw PvZ stripboek verkocht. De beschrijving van het stripboek geeft ons het idee dat Garden Warfare 3 eraan zit te komen. Het stripboek zou namelijk een brug moeten vormen tussen de games Garden Warfare 2 en 3. EA heeft nog niks aangekondigd met betrekking tot een nieuwe game in de PvZ franchise, maar dit zal niet lang duren na deze gelekte informatie.

E3

Het zal dus niet lang meer duren voordat we informatie krijgen over Plants vs. Zombies Garden Warfare 3, maar wanneer dit precies zal gebeuren is nog de vraag. EA zal er hoogstwaarschijnlijk tijdens hun eigen event voor de E3 of tijdens de E3 aandacht aan gaan besteden. Het is nog moeilijk om er iets over te zeggen op het moment, maar het is wel toevallig dat deze gelekte informatie opduikt 2 jaar na de release van Garden Warfare 2. Als de game dit jaar uit zou komen, volgt EA een cyclus van 2 jaar tussen de delen van Garden Warfare.

Hieronder kun je de E3 Announcement Trailer van Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 kijken om alvast in de stemming te komen voor deel 3.

 

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek