Mogelijke screenshot van Assassin’s Creed: Origins gelekt

Assassin's Creed

De naam van de aankomende Assassin’s Creed game is nog steeds niet 100% zeker en we hebben mogelijk al een eerste beeld van de game te pakken. Op Reddit is een screenshot geplaatst, die afkomstig moet zijn van de aankomende Assassin’s Creed. De game zal waarschijnlijk Origins heten en zich afspelen in Egypte.

Assassin's Creed: Origins screenshot

Op Reddit is een screenshot gelekt, die mogelijk afkomstig is van de aankomende Assassin’s Creed game. De game zal waarschijnlijk Origins heten en zich afspelen in Egypte. Het werd al lange tijd verwacht dat de franchise ooit naar Egypte toe zou gaan en dit keer lijkt het eindelijk te gebeuren. Het is moeilijk om veel uit de screenshot te halen. Het plaatje is namelijk erg onduidelijk. Maar toch kunnen we wel wat voorspellingen doen. Het lijkt er namelijk op dat de aankomende AC game een terugkeer zal hebben van het reizen op zee. Op de screenshot zien we namelijk een assassin op een boot richting een stad varen. Dit betekent niet meteen dat de gevechten op zee ook terugkeren, maar dit lijkt wel aannemelijk. Daarnaast staat er links bovenin een quest objective, die luidt: Assassinate the Crocodile. Eronder staat nog Follow Shadya to Khenut’s Villa. Dit zou dus betekenen dat er gevochten gaat worden tegen een tempelier, die de Crocodile genoemd wordt. En daarnaast zullen Shadya en Khenut een rol in het verhaal spelen.

E3

Tot nu toe kunnen we alleen nog maar over de nieuwe Assassin’s Creed speculeren. Er is nog niks bevestigd vanuit de studio’s en geruchten en deze gelekte screenshot is alles wat we nu hebben. Daar komt echter snel verandering in, want de aankomende Assassin’s Creed game zal hoogstwaarschijnlijk gerevealed worden op de E3 conference. Dit zal waarschijnlijk ook betekenen dat de nieuwe game eind dit jaar gespeeld kan worden. Dit is echter een verwachting en niet iets dat bevestigd is. We zullen dus moeten wachten tot de E3 om meer te weten te komen over de nieuwe Assassin’s Creed.

 

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek