Mogelijke Steam Summer Sale data gelekt

Steam Summer Sale

Op Reddit zijn de mogelijke data van de aankomende Steam Summer Sale gelekt. De Summer Sale zal volgens de post van 22 juni tot en met 5 juli duren. De lek komt uit een Developer Only post.

Het is al een aantal keer eerder gebeurd dat de Steam Sale data gelekt werden. Dit keer lijkt het opnieuw gebeurd te zijn voor de aankomende Summer Sale. Een reddit post laat een afbeelding zien waarin genoemd wordt dat de sale zal duren van 22 juni tot en met 5 juli. De afbeelding is waarschijnlijk afkomstig van een Developer Only post en lijkt daarom legitiem te zijn. We kunnen er echter nog niks met zekerheid over zeggen. Over iets meer dan een maand zullen we weten of de Reddit post de waarheid spreekt of niet. De data zijn in ieder geval wel in overeenstemming met die van vorig jaar, dus dit spreekt wel voor de post.

Steam Summer Sale

De Steam Summer Sale is een zeer grote uitverkoop in de Steam Store. Verschillende grote titels en franchises worden met veel korting de deur uit gegooid en daarnaast zijn er ook nog honderden kleinere namen die met korting verkocht worden. Het is naast de Holiday Sale de grootste sale die Steam elk jaar houdt. De sale komt er waarschijnlijk dus al over iets meer dan een maand aan. Zorg er dus allemaal voor dat je wat geld aan de kant zet, zodat je goed gebruik kunt maken van de Summer Sale.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek