Monster Hunter film door Resident Evil director

Monster Hunter film

In september werd bekend dat er aan een Monster Hunter film wordt gewerkt. Nu is bekend geworden dat de Paul W.S. Anderson de director zal worden van de film. Anderson is bekend van de 1995 Mortal Kombat film en natuurlijk alle Resident Evil films met Milla Jovovich in de hoofdrol.

Anderson heeft al een script. Daarnaast ook nog enkele VFX renderings van wezens in de film. De bedoeling is nu dat er een studio wordt gevonden om in te werken met producing partner Jeremy Bolt. Manager Ken Kamins is daar druk mee bezig. Er zou al een gedetailleerd plan zijn voor de film. Daarbij hoort een partnership met een VFX studio uit Toronto. Anderson heeft tijdens de Resident Evil serie ook met deze studio gewerkt. Naast dit nieuws is er ook een rendering uitgekomen.

Monster Hunter Film

De rendering laat een Rathalos, die een hoop chaos op LAX lijkt te veroorzaken, zien. Of dit betekent dat de film zich niet zal afspelen in de fictionele gebieden van de Monster Hunter serie is niet duidelijk. Aan de achtergrond van de rendering te zien lijkt het erop dat de wezens uit de serie via een soort poorten hun weg naar onze wereld vinden.

Anderson heeft nog geen verhaal uitgedacht. Toch spreekt de franchise hem enorm aan. Anderson heeft de Resident Evil serie op een zelfde manier benaderd als hij nu weer wil doen met Monster Hunter. De franchise kent namelijk geen characters die echt centraal staan. Het zal voor Anderson dus mogelijk zijn om weer zijn eigen personages te introduceren. Daarbij kan dan ook een eigen verhaal komen.

Capcom lijkt in ieder geval veel vertrouwen te hebben in Anderson. Volgens Anderson biedt de serie veel mogelijkheden omdat de games zich afspelen in een wereld ie misschien wel gelijk staat aan die van het niveau van bijvoorbeeld Star Wars. Dit geeft Anderson veel mogelijkheden om te verkennen en meerdere verhalen te gebruiken om zo misschien wel een cinematic universe te bouwen. Tot nu toe heeft Anderson plannen voor 2 Monster Hunter films

 

 

 

 

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek