Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  2 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  3 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  4 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  4 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  6 dagen ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  6 dagen ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Monster Hunter Generations: nieuwe combat

Monster Hunter Generations

Capcom heeft nieuwe details bekend gemaakt over de aankomende 3DS game Monster Hunter Generations. De nieuwe game in de wel bekende Monster Hunter franchise zal meer customization in vechtstijlen bieden dan ooit tevoren. Niet alleen de keuze in wapen zal deze keer van invloed zijn. De combat zal vergelijkbaar zijn met Monster Hunter 4 Ultimate, maar heeft ook een paar twists. 

Capcom maakte de details bekend in een blog post. Ook is een trailer te zien waarin de Hunting styles werden getoond. Aerial style zal de speler een korte sprong laten maken met elk wapen. Daarmee zal de speler nieuwe manieren kunnen vinden om jumping attacks uit te voeren of natuurlijk om vijanden en hun aanvallen te ontwijken. Striker style zal gebruik maken van de nieuwe Hunter arts. De speler zal in deze mode speciale moves kunnen opladen die variëren van healing fountains tot gunlance blasts die de speler voorwaarts verplaatsen. Adept style zal nieuwe “insta-moves” bieden die precieze timing vereisen. Wapens met een schild zullen een insta-block option krijgen waarmee de speler kansen krijgt om counterattacks te maken. Andere types zullen insta-evades krijgen om counterattacks of ontsnappingen mogelijk te maken.

Monster Hunter Generations staat in Japan bekend als Monster Hunter X en is deel van de vierde generatie in de franchise. De nieuwe game zal meer customization dan ooit te voren bevatten. In Japan is de game al een grote hit. Net zoals nagenoeg elk deel in de franchise was. Monster Hunter Generations zal deze zomer uitkomen op de 3DS in de westerse wereld en zal een bonus bieden voor spelers die Monster Hunter 4 Ultimate save data op hun system hebben staan. Monster Hunter Generations verscheen in Japan in November 2015 en haalde een sale van 3.2 miljoen exemplaren. Capcom beschreef de Digital download sales als “winstgevend”. Er werd namelijk aan sale van 2.5 miljoen exemplaren voorspeld.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: nicholasnoob

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek