Monster Hunter Generations Ultimate komt dit jaar naar de switch

Monster Hunter Generations Ultimate

Capcom brengt het in Japan uitgebrachte game Monster Hunter XX uit in het westen. Monster Hunter Generations Ultimate word de titel.

De langverwachte Monster Hunter Generations Ultimate markeert het debuut van de serie op Nintendo Switch. De game zal als een exclusief product op 28 augustus 2018 gelanceerd worden in Noord Amerika en Europa. Voor het eerst hebben gamers de flexibiliteit om zowel lokale draadloze als online multiplayer te spelen met maximaal drie andere hunters.  

Hunters kunnen het opnemen tegen de grootste verzameling unieke monsters van de serie in deze nostalgische blik op het begin en de evoluties van de serie. Kruip in de huid van een dappere hunter op een avontuur vol met adrenaline en epische beesten. Het voltooien van speurtochten levert waardevolle middelen op voor het maken van talloze verschillende wapens en uitrusting die gevormd zijn naar de verslagen vijanden van spelers. Tijdens hun reis moeten jagers elk van de vier dorpen van het spel verdedigen tegen grote bedreigingen die bekend staan ​​als de Fated Four, plus een nog gevaarlijkere nieuwe Elder Dragon.

Monster Hunter Generations Ultimate biedt een mix van klassieke gameplay en unieke nieuwe wendingen, gloednieuwe verkenbare gebieden en monsters, plus terugkerende fan-favorieten zoals de bliksemsnelle Zinogre en de stealthy Nargacuga met lange staart. Deze release introduceert een nieuw quest niveau genaamd “G” rank met nog formidabelere versies van bekende vijanden. In G rank worden de tactieken van doorgewinterde hunters echt op de proef gesteld. Nu met verschillende bewegingen en vaardigheden die nog nooit eerder in het wild zijn gezien!

Monster Hunter Nargacuga

Voor nieuwkomers in de serie

De gameplay is voorzien van tal van krachtige super moves. Deze moves heten Hunter Arts en kunnen worden uitgevoerd met een snelle tik op het touch screen. Spelers kunnen experimenteren en kiezen uit zes verschillende Hunting stijlen. Inclusief twee nieuwe genaamd Brave Style, waarin spelers worden beloond met nieuwe moves voor het succesvol uitvoeren van opeenvolgende aanvallen; en Alchemy Style, een support stijl die de mogelijkheid biedt om tijdens de strijd nuttige items te maken. Jagers worden aangemoedigd om de ervaring tussen quests te onderzoeken en aan te passen om hun favoriete, hoogst gepersonaliseerde speelstijl te ontdekken.

Spelers van de originele Monster Hunter Generations kunnen hun save game overzetten naar Monster Hunter Generations Ultimate.

Ga jij in juni naar de E3? Er is een demo van de game te vinden in de Capcom stand (# 2223).

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek