Monster Hunter World day 1 patch details

Monster Hunter World

De Japanse branche van Capcom heeft vandaag enkele details over de day 1 patch van Monster Hunter World losgelaten. Patch 1.01 zal ongeveer 815 megabytes aan bandbreedte in beslag nemen. Online gameplay en DLC zullen niet toegankelijk zijn tot de patch gedownload is.

Er zullen een aantal features, waaronder dus de multiplayer, de online chat en de event quests, met de patch mee komen. Daarnaast zal de room service die beschikbaar is in het huis van je personage enkele aanpassingen krijgen. Ook een gallery feature zal gedownload worden. In deze mode kunnen spelers alle event scenes die ze eerder unlocked hebben terug kunnen kijken. Afhankelijk van save data zal het uiterlijk van je personage in de filmpjes veranderen.

Monster Hunter

Ook de, uit eerdere Monster Hunter delen, bekende Poogie zal worden toegevoegd. De patch zal ook een aantal nieuwe talen en fixes aan de game toevoegen. Misschien wat boeiender is de aankondiging van toekomstige DLC. De toevoegingen zullen geheel gratis zijn. Het eerste event is al aangekondigd. Dit zal Deviljho zijn, een gigantisch dinosaurus achtig wezen bekend uit vorige delen in de Monster Hunter serie.

 

Met een online verbinding kunnen spelers al gelijk genieten van een aantal events die op Capcom haar planning staan. Daarnaast natuurlijk de samenwerkingen met andere franchises. Betaalde DLC zal uiteindelijk beschikbaar zijn in de vorm van items die niet gerelateerd zijn aan de gameplay. Denk hierbij aan face paints, stamps, gestures en andere cosmetic items.

Bij deze mededelingen werden een aantal screenshots getoond. Enkele dagen geleden verscheen ook al nieuwe gameplay. Er is dus nu al genoeg te doen in de wereld van Monster Hunter. Ook de beta is op dit moment nog live en kreeg vorige week een nieuwe quest: De Nergigante. Nergigante is een gigantisch draak achtig wezen dat gebruik maakt van de vele hoorns die zijn lichaam bedekken. Dit monster kan zowel in single player als in multiplayer mode in de beta worden verslagen.

 

 

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek