Monster Hunter World gratis update onderweg

Monster Hunter World DLC

De eerste grote gratis update van Monster Hunter World is onderweg. Op 22 maart komt de update uit. Daarbij keert Deviljho, onder fans ook wel bekend als “Pickle”, terug naar de game. Daaraast natuurlijk weapon balancing en gameplay tweaks.

Deviljho, het grote groene monster dat soms inderdaad een beetje op een kruising tussen een augurk en een t-rex lijkt, is onder de fans al lang bekend. Het reusachtige monster staat bekend om zijn uithoudingsvermogen on agressie. Capcom onthulde het nieuws in een livestream. Deviljho zal voorkomen in zes en zeven ster missies en natuurlijk de high level expeditions. Spelers kunnen de assignment voor het nieuwe monster unlocken door een aantal (nog onbekende) voorwaarden te behalen. Ook het griefing zal worden opgelost.

Monster Hunter World dlc

Deviljho krijgt uiteraard ook weer zijn eigen armor (en wapens) set, namelijk de Vangis set. Naast deze toevoegingen verschijnt op 16 maart de mogelijkheid om je character compleet te veranderen. Spelers zullen een gratis ticket krijgen waarmee jij je in game character weer helemaal aan kunt pakken. Die mogelijkheid blijft naast de gratis ticket ook bestaan. Deze tickets kunnen namelijk ook gekocht worden.

Ook de eerste seasonal event komt er aan. De Spring blossom Festival zal van 6 april tot 19 april lopen. Daarin zullen alle voorgaande events beschikbaar zijn, en zullen spelers dubbele login tickets ontvangen. Daarnaast komen er event wapens, armor, vuurwerk en meer. De Weapon Design Contest winnaar zijn design zal ook beschikbaar zijn via een event quest die loopt van 6 april tot 20 april.

Daarnaast begint op 13 april de mega man quest. Voorlopig flink wat nieuwe content. Dat is ook niet heel gek gezien dat er nu 7.5 miljoen exemplaren van de game shipped zijn. Capcom kondigde onlangs ook nog een Devil May Cry collaboration aan. Dat zal waarschijnlijk weer nieuwe wapens en outfits betekenen. Ook deze content zal gratis zijn en de monster Hunter World updates zullen dan ook blijven komen.

 

 

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek