Monster Hunter World heeft 14 nieuwe filmpjes

Monster Hunter: World

Monster Hunter heeft 14 nieuwe filmpjes op YouTube geplaatst over hun aankomende game World. In de filmpjes worden de verschillende wapen types van de game kort belicht. Aan de video’s te zien is er een grote verscheidenheid van combat in de game aanwezig.

Monster Hunter: World zal begin 2018 gereleased gaan worden. De makers hebben 14 video’s op YouTube geplaatst om ons alvast een voorproefje te geven van de verschillende wapens in de game. Er zitten zowel melee als ranged wapens in en elk wapen type heeft unieke perks. Zo zijn er meerdere zwaard en schild combinaties, een aantal bogen/geweren en verschillende tweehandige wapens. Elk wapen type heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Zo doet een greatsword een grote hoeveelheid damage, maar maakt je tegelijkertijd immobile. Het wapensysteem van de game biedt veel variatie en lijkt je veel mogelijkheden te geven om de game te kunnen spelen zoals jij dat wilt.

Releasedatum

De specifieke releasedatum van Monster Hunter World is op het moment nog steeds niet bekendgemaakt. Ook in de 14 video’s is te zien dat hij gepland staat voor early 2018. Maar early kan een ruime betekenis hebben. Capcom heeft al wel meerdere video’s uitgebracht met informatie over de game. Het zal hopelijk niet lang meer duren voordat de releasedatum ook bekendgemaakt wordt.

 

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek