Monster Hunter: World heeft een releasedatum

Monster Hunter: World

Capcom heeft eindelijk de releasedatum van Monster Hunter: World bevestigd. De game zal op 26 januari 2018 uitkomen voor de PS4 en Xbox One. De PC releasedatum is nog niet bekendgemaakt, maar deze zal later uitgebracht worden dan de console versies. 

Monster Hunter: World was een van de grote reveals van de E3 dit jaar. Net als meerdere games die we op de E3 gezien hebben, duurde het lang voordat de releasedatum van de game eindelijk bekendgemaakt werd. Daar hoeven we nu niet meer op te wachten. Capcom heeft namelijk op de Sony’s Tokyo Game Show bekendgemaakt dat de game vanaf 26 januari 2018 speelbaar is op de PS4 en de Xbox One. Het is nog niet bekend wanneer de PC versie uitkomt, maar dit zal later zijn dan de console versies.

Liolaeus special edition PS4 Pro

Naast de releasedatum heeft Capcom op de Tokyo Game Show ook nog een special edition PS4 Pro aangekondigd. De Liolaeus edition bevat Monster Hunter artwork op zowel de PS4 als de controller. Op dit moment is de special edition alleen nog maar voor Japan bevestigd. Wie weet gaat die ook wereldwijd uitgebracht worden.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek