Monster Hunter World krijgt meer informatie

Monster Hunter World Wallpaper Capcom

Een van de eerste releases van 2018 is gelijk een klapper, een van de meest geanticipeerde games van Capcom: Monster Hunter World. De game zal beschikbaar worden voor Playstation 4, Xbox One en PC.

Mensen die wachten op Monster Hunter World en in bezit zijn van een Playstation 4, hoeven niet langer te wachten om de game te kunnen spelen. Capcom heeft eerder dit jaar op Paris Game Week aangekondigd dat er een beta naar Playstation 4 komt.

De beta die gaat ook komen, namelijk aanstaande zaterdag zal hij beschikbaar worden. Capcom heeft om deze reden ook alle details over de beta vrijgegeven.

Waaraan moet je voldoen?

Het belangrijkste: in het bezit zijn van een Playstation 4 en een account met een subscriptie op PS Plus.

Verder heeft je console ongeveer 6 gigabyte nodig om de beta van Monster Hunter World te kunnen installeren.

Iedereen die aan deze eisen voldoen kunnen de game vanaf 17:00 uur spelen op zaterdag 9 december.

Wat kunnen we verwachten?

Dit voorproefje van het spel zal drie quests met zich meebrengen die verspreid zijn over twee verschillende omgevingen; de Ancient Forest en Wildspire Waste.

In de Ancient Forest hebben spelers de mogelijkheid om op beesten zoals “Great Jagras” en “Anjanath” te jagen.

Het andere gebied, Wildspire Waste, maakt het mogelijk om het rotsmonster Barroth te verslaan.

Monster Hunter World’s beta bevat natuurlijk ook multiplayer. De drie quests kunnen gecomplete worden met tot wel 3 vrienden of natuurlijk alleen.

Een monster in deze wereld verslaan lukt niet met je blote handen. De beta komt uitgerust met 14 verschillende wapens die ter beschikking staan voor de speler. Voor iedereen wat wils!

Verder heeft Capcom nog gezegd dat spelers die alle missies hebben voltooid in de beta, een beloning krijgen in het volledige spel.

Monster Hunter World komt uit op 26 januari 2018 voor Playstation 4 en Xbox One. De PC variant zal later komen, deze heeft nog geen datum.

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek