Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  23 uur ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  23 uur ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  1 dag ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  2 dagen ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  2 weken ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  2 weken ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

Monster Hunter Generations vanaf 15 juli in Europa

De nieuwe game in de Monster Hunter serie verschijnt op 15 juli in Europa. Vanaf dat moment kunnen alle liefhebbers van deze serie ook met Monster Hunter Generations aan de slag. Zelfs nieuwkomers binnen deze serie kunnen een mooie bundel aanschaffen.

Met de nieuwe Powler stand en verschillende andere aanpassingen aan de game is Monster Hunter Generations een perfect moment voor beginners om de serie in te stappen. Met de Powler stand raken spelers namelijk bekend met de core elementen van de game zonder dat ze overweldigd worden met alle mogelijkheden binnen Monster Hunter.

De hele game is zowel in de singleplayer als multiplayer modes te spelen in Powler stand. Als “newbie” mis je dus totaal niks en kan jij samen met jouw “pro” Monster Hunter vrienden samen spelen.

De New Nintendo 3DS XL Monster Hunter Generations Edition bevat een artwork van de Fated Four, dit zijn de vier sterkste monsters in het spel. De 3DS komt inclusief een 4GB Micro SD, waarop de game al is geïnstalleerd. Geen installatie nodig, geen fysiek spelletje, maar meteen actie. Dankzij de C-stick, die alleen op de New 3DS te vinden is, haal het je meeste uit de Monster Hunter games.

In deze nieuwe Monster Hunter ga jij solo, of samen je vrienden, of willekeurige mensen als je dat wilt op zoek naar unieke monsters in 20 verschillende plaatsen. Tijdens jouw jacht vind je verschillende voorwerpen om je gear te versterken. Kan jij niet wachten op de nieuwe Monster Hunter ervaring? Deze zomer zal er een demo verschijnen in de E-shop van Nintendo!

Monster Hunter Generations Packshot

Wat deze gloednieuwe bundel gaat kosten is nog niet duidelijk, maar de richtprijs zal ongeveer gelijk zijn met dezelfde soort bundels die werden gelanceerd voor de New 3DS XL. De game en de bundel zijn vanaf 15 juli verkrijgbaar.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek