Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  4 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  5 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  7 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  7 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Monster Hunter XX cross-play met Switch en 3DS

monster hunter xx

Monster Hunter verschijnt op de Nintendo Switch. De game zal op 25 augustus beschikbaar zijn in Japan voor de Nintendo Switch in 720p tijdens handheld mode en 1080p in TV mode.

Capcom heeft nog niets vrijgelaten over een Westerse versie van Monster Hunter voor de Switch, maar het is zeer waarschijnlijk dat Nintendo of Capcom hier tijdens E3 meer uitspraak over zal doen. Wat in ieder geval wel al aangenaam nieuws is, is dat de versie samen werkt met de versie van de 3DS.

Spelers kunnen data van Monster Hunter 3 Ultimate transferen naar de Nintendo Switch en weer terug naar de 3DS. Spelers kunnen ook hun data van Monster Hunter Generations transferen naar de Switch, maar niet van de Switch naar 3DS.

Samen spelen met 3DS en Switch spelers is mogelijk in online sessies, maar niet lokaal. Lokaal is het alleen mogelijk om met vier Switch consoles te spelen, geen 3DS in lokale sessies dus.

De Monster Hunter franchise is een van de meest succesvolle Nintendo franchises, in ieder geval in Japan. Vlak na de aankondiging van de Monster Hunter XX voor de Switch steeg de marktwaarde van Nintendo exponentieel. Sterker nog, was de marktwaarde van het Japanse bedrijf niet meer zo hoog geweest sinds oktober 2008.

Het is nog even afwachten tot Nintendo of Capcom bevestigd dat de versie ook naar het Westen komt. Hopelijk meer tijdens E3!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek