Moss verschijnt volgende week voor de PSVR

Moss, de Playstation VR exclusive die werd getoond tijdens E3 2017 zal volgende week verkrijgbaar zijn. Om de lancering van de game alvast te vieren heeft Polyarc een gloednieuwe trailer uitgebracht. Deze zie je hierboven!

Fans die de game hebben gepre-ordered via de Playstation Store kunnen om 1 uur in de nacht op 27 februari al aan de slag met de kleine muis. Tussen 2 en 6 uur ‘s nachts zal vervolgens de game beschikbaar worden voor spelers die de game niet vooruit besteld hebben.

Het heldhaftige muisje genaamd Quill is op zoek naar zijn geliefde. Deze zit ver weg en daarom zal Quill op avontuur gaan. Jij, de rondvliegende sphere zal hem daarbij assisteren. Je bent zichtbaar voor Quill, maar andere monsters kunnen jou niet zien. Hierdoor is het verassingselement voortdurend aan de kant van de kleine redder. Jij moet er voor zorgen dan Quill bij zijn geliefde terecht komt door hem de weg te wijzen. Je zult vijanden moeten afleiden en kleine puzzels oplossen zodat Quill zich voort kan bewegen.

Altijd al gedroomd om De Reddertjes na te spelen? Met Moss op de Playstation VR kom je hier al aardig mee in de buurt.

Moss verschijnt op 27 februrari exclusief voor de Playstation VR. Speelbaar op Playstation 4 en Playstation 4 pro. De VR headset is benodigd om deze game te spelen.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek