My Free Farm 2 haalt 1 miljoen spelers!

My Free Farm 2

My free Farm 2, een simulatiespel voor je tablet of smartphone. het doel van het spel is om een succesvolle boerderij te runnen. Je oogst de gewassen, voert de dieren en zorgt dat je boerderij helemaal up en running is om alles te verkopen zodra het verbouwt is. Daarnaast krijg je ook mooie beloningen zodra jij al gaandeweg de quests voltooid. Hoe verder je komt hoe meer je vrijgespeeld krijgt.

Ruim 4 maanden na de release van My Free Farm 2 meld Upjers, maker en publisher van het spel, dat het spel meer dan één miljoen keer gedownload is voor iOS en Android. Upjers laat weten dat dit een belangrijke mijlpaal is voor het spel in deze korte tijd. Het spel onderscheid zich ten opzichte van andere boerderijsimulatie spellen door middel van hun 3D technologie waardoor je de boerderij van iedere gewenste hoek kunt bekijken en spelen. Daarbij denkt Upjers deze groei ook te danken te hebben aan de browser versie welke al in 2006 al op de markt is gekomen. Hierdoor was er ook al een basis gelegd voor het spel op iOS en Android uit te brengen.

Met het fantastische succesverhaal van My Free Farm 2 stapt het in de voetsporen van het gelijknamige browser spel dat Upjers al eerder op de markt heeft gebracht. Door zijn talloze features zoals houthakken, vissershut en de boerderij quests zul jij je in het spel niet snel vervelen. Daarbij zal Upjers het spel continu in ontwikkeling houden om het spel interessant onder de mensen te houden.

Hieronder een filmpje met een klein stukje gameplay en de 3D Technologie.

Andere spellen van Upjers op het mobiele en browser platform zijn bijvoorbeeld: My Free Zoo, My Sunny Resort en My Little Farmies. De spellen van Upjers zijn gratis, maar je hebt de mogelijkheid om ingame premium voorwerpen te kopen.

Speel jij dit spel ook, of heb je het gespeeld? Laat het ons dan weten, we zijn benieuwd naar je mening !

Tags

Over: BulkeNL

zoek mij maar op op TS !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek