My Tamagotchi Forever nu verkrijgbaar voor je smartphone

Tamagotchi

Kennen we ze nog? Die vervelende beestjes die je iedere dag moest verzorgen? Nee, ik heb het niet over je huisdier, maar over die kleine speeltjes met dat virtuele wezentje. 20 jaar geleden waren dit dé hebben dingetjes en zag je er iedereen mee op het schoolplein.

Als je bij opa en oma ging logeren en je je Tamagotchi niet mee mocht nemen brak de hel los. Als je je beestje niet voert gaat hij dood. “Mam! Wel mijn Tamagotchi eten geven he?”. Om vervolgens de dag erna je dode Tamagotchi aan te treffen omdat mama hem niet heeft gevoerd. “Oeps, vergeten!”

Die tijden zijn nu terug want je hebt nu voor altijd je eigen Tamagotchi bij de hand via je smartphone! Bandai Namco heeft namelijk My Tamagotchi Forever uitgebracht voor iOs en Android apparaten. De game maakt ook gebruik van Augmented Reality als je nog meer leven wilt kweken in je virtuele wezentjes.

My Tamagotchi Forever zal de iconische game modi met zich meebrengen, maar ook een aantal nieuwe:

  • Voed je Tamagotchi op! Voeder het, was het, ruim de troep en maak de lampjes uit voor het slapen gaan zodat jouw Tamagotchi gezond en wel blijft.
  • Ontdek Tamatown en speel verschillende mini-games met je Tamagotchi.
  • Evolueer je wezentje! Net als bij Pokémon. Afhankelijk van de manier waarop jij je Tamagotchi verzorgd zal deze veranderen in een nieuw wezentje.
  • Deel je favoriete momenten met je vrienden.
  • Speel verschillende nieuwe items vrij zoals voedsel, schattige kostuums en kleurrijke items om Tamatown te versieren.
  • Vergelijk jouw voortgang met je vrienden.
  • Kietel je Tamagotchi wezentjes!

My Tamagotchi Forever is nu verkrijgbaar voor iOS en Android toestellen. De game is volledig gratis te downloaden alhoewel de game mogelijkheden biedt om in-app aankopen te doen. Meer informatie over de game? Bekijk hier dan de officiële website!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek