Na 4 jaar een nieuwe patch voor de eerste Half-Life

Nou hier is een grote verrassing. Valve heeft een nieuwe officiële patch voor het eerste Half-Life-spel vrijgegeven. De laatste keer dat Valve Half-Life bijgewerkt was – met een beta-patch – was terug in 2013 en na bijna vier hele jaar heeft het team een ​​nieuwe update uitgegeven voor de publieke release.

Zoals het ernaar uit ziet is dit een kleine update die een aantal crashes en bugs behandelt. Toch is het ons echt een verrassing om een ​​update te zien voor deze echt oude titel. En nee, dit betekent niet dat Half-Life 3 in ontwikkeling is.

Deze patch wordt automatisch gedownload van Steam, en hieronder vindt je de complete changelog.

Half-Life – Patch 11 september Changelog:

  • Fixed: crash bij het invoeren van bepaalde misvormde snaren in de spelconsole. Dankzij Marshal Webb van BackConnect, Inc voor het melden hiervan.
  • Fixed: crash bij het laden van een speciaal gecreëerde BSP-bestand. Dankzij Grant Hernandez (@Digital_Cold) voor het rapporteren van dit.
  • Fixed: vervormde SAV-bestanden waarmee willekeurige bestanden in de game folder kunnen worden geschreven. Met dank aan Vsevolod Saj voor het melden hiervan.
  • Fixed: een crash wanneer je wisselt van vervangen wapens die bruikbaar zijn. Met dank aan Sam Vanheer voor het rapporteren van dit.
  • Fixed: crash bij het instellen van aangepaste afbeeldingen

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek