Bandai Namco released screenshots van Code Vein

code_vein-codevein-bandai-namco-bandainamco-rpg

Een van de bekendste bedrijven in de game industrie, Bandai Namco, is bezig met een nieuwe RPG in een vampire setting. Deze game gaat door het leven met de naam Code Vein. Alhoewel er nog niet veel bekend is van de “vampire game”, zijn er wel nieuwe screenshots vrijgekomen.

De game die Bandai Namco in ontwikkeling heeft, wordt door hetzelfde team gemaakt die achter God Eater zit. Fans van deze games zullen zich thuis voelen in Code Vein.

De nieuwe screenshots zijn gereleased op de japanse website van de game. Op de screenshots vallen nieuwe dingen te zien, zoals het bloederige vechtsysteem en de waanzinnige omgevingen die de game te bieden heeft.

Deze nieuwe beelden van Code Vein zullen twee characters laten zien. Mia Karnstein en Yakumo Shinonome, de mogelijke twee Revenants waarmee de speler een team kan vormen. De omgevingen die weergegeven zijn, zullen plekken zijn die de speler gaat bezoeken tijdens het verhaal. De een is één verlaten stad en de ander heeft weg van een slecht belichte grot.

Code Vein’s setting moet volgens Bandai Namco in de nabije toekomst afspelen, nadat de wereld is getroffen door een wereldwijde mysterieuze ramp. Spelers nemen de rol aan van een Revenant. Een ras dat gebaseerd is op vampieren. Deze vampieren hebben hun gedachtes geruild voor “giften”, deze “giften” zijn abilities die bruikbaar worden door het bloed te consumeren van vijanden.

Tevens kunnen spelers een companion kiezen voordat zij de wereld gaan herontdekken. De wereld heeft echter na de ramp talloze, monsterieuze inwoners gekregen die jouw vijanden zijn. Vecht je een baan door deze beesten heen om je verloren en ingeruilde gedachtes terug te roepen.

Code Vein zal gereleased worden voor Playstation 4, Xbox One en PC ergens in 2018. De game zal voor beide “pro” consoles, Playstation 4 Pro en Xbox One X, een optimalizatie krijgen waardoor de game er grafisch beter uitziet maar de gameplay ervaring zal verbeteren.

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek