Narcos game aangekondigd door Curve Digital

De bekende Netflix serie Narcos krijgt een game die direct gebaseerd wordt op de serie. Narcos zit op dit moment in het midden van de productie van het vierde seizoen maar Curve Digital lijkt al bezig te zijn met de game.

De eerste twee seizoenen van de ontzettend populaire serie volgt de opmars van Pablo Escobar in Colombia. Daarna natuurlijk de ondergang van de bekende druglord. Het derde seizoen laat ons meer zien over de zaken van het Cali Cartel. Voor wie de serie nog niet gezien heeft, het is het kijken zeker waard.

Curve Digital heeft een deal getekend met de producer Gaumont om de game te maken. Een teaser trailer liet ons eigenlijk niets zien. De game staat op de planning voor een release in 2019 op PC en consoles.

Narcos netflix game

De aankondiging komt als een verrassing omdat de broer van Escobar het niet altijd met productie beslissingen eens lijkt te zijn. Vorig jaar werd een van de locatie scouts van de serie doodgeschoten. De broer van Escobar is dan ook niet blij met het feit dat het verhaal van zijn broer gebruikt wordt voor de serie. Hij eist daarom een biljoen aan vergoedingen voor het gebruiken van zijn broer z’n imago zonder toestemming van de familie.

Ook wat voor game we kunnen gaan verwachten is niet duidelijk. Studio head Brynley Gibson zegt enthousiast te zijn over het maken van een game die past bij de fantastische verhaallijn en harde actie van de Netflix serie. Gibson zegt dan ook dat er een paar indrukwekkende gameplay mechanics in de maak zijn. De bedoeling is dat zowel fans van de serie als gamers tevreden zullen zijn.

Het vierde Narcos seizoen zal het verhaal van het Mexicaanse Guadalajara cartel vertellen en zou nog voor het einde van dit jaar op Netflix kunnen verschijnen.

 

Curve Digital staat bekend als publisher van Thomas Was Alone en Human: Fall Flat.

 

 

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek