Narcos seizoen 2 krijgt een datum!

Narcos Pablo Escobar

Drugs, drugs en nog eens drugs. Het eerste seizoen van Narcos was een groots succes en velen waren er over te spreken, terecht! De serie brengt jou in de wereld van een grote drugsoorlog. Netflix laten weten dat het tweede seizoen van Narcos vanaf 2 september 2016 te zien zal zijn!

Heel Facebook werd gek na de vele geruchten over een release datum voor deze zomer nog, helaas moeten we nog iets langer wachten. Niet alleen een datum werd gegeven, ook een kleine teaser was van toepassing:

Narcos verteld jou het waargebeurde verhaal van Pablo Escobar in de jaren tachtig. Je krijgt hier via verschillen point-of-views te zien hoe dit in werking ging. Grotendeels zul je het verhaal horen van Steve Murphy, die eigenlijk de hoofdrol speelt.

”There is no business like blow business.”

Velen waren al verkocht toen ze te horen kregen dat een acteur van Game of Thrones in deze serie zou gaan spelen, Pedrio Pascal speelt dan ook Javier Peña, die samen werkt met Steve, gespeeld door Boyd Holbrook. Boyd is bekend van de film ”Gone Girl”.

Bekijk hier beneden de trailer van het eerste seizoen van Narcos:

Pablo krijgt alles wat hij hebben wilt, maar natuurlijk niet op de manier hoe een eerlijk werkend mens zijn brood zou moeten verdienen. Ben jij nog niet aan seizoen één begonnen ga dat dan zeker doen, de serie is een dikke aanrader!

Ben jij benieuwd naar het tweede seizoen van Narcos? Mis hem dan zeker niet want vanaf 2 september kun jij hem bekijken! Vergeet sowieso niet om dagelijks onze website in de gaten te houden voor al je gaming, film en serie nieuws. Momenteel is de E3 gaande, wil jij dus informatie hebben over de E3? Kijk dan zeker eens goed onze site door!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek