Naruto Shippuden fillers dan eindelijk voorbij? [SPOILERS]

Naruto Shippuden Thumbs Up

De oorlog in Naruto Shippuden is in volle gang en staat op het punt om zijn climax-arc te bereiken. Dit is de arc waarin Kaguya de serie binnen zal gaan treden. Kaguya is een canon personage en direct de laatste vijand om de oorlog te stoppen. Zijn de langdurige fillers dan eindelijk voorbij? Wij denken van wel!

Nadat Madara een flink gevecht heeft gehad met Naruto en Sasuke en hij de Infinite Tsukuyomi is gestart, zijn de filler episodes begonnen. Dit zijn afleveringen die afwijken van het oorspronkelijke verhaal. Technisch gezien zijn de fillers al voorbij, omdat nu de Itachi episodes bezig zijn, die een andere blik geven op het leven van de broer van Sasuke. Eigenlijk zouden deze afleveringen een aparte anime worden, maar blijkbaar is dit dus niet het geval geweest.

Legend of Itachi

Maar waarom denken wij dat over twee weken de fillers dan eindelijk voorbij zijn en de Kaguya arc gaat beginnen? Natuurlijk is deze gedachte niet alleen gebaseerd op de geruchten die rond gaan, maar ook op het feit dat na de Naruto Shippuden aflevering van gisteren, er een preview was voor de volgende episode die in de laatste seconde en mooie image gaf van de Infinite Tsukuyomi. Betekent het dan dat de geruchten waar zijn en de laatste verhaallijnen eindelijk gaan beginnen? En betekent dit dat Naruto Shippuden dan ook daadwerkelijk dit jaar nog een einde eraan gaat breien? Oordeel zelf.

Wat denk jij? Zullen wij over twee weken de meest awesome battle ooit gaan zien? Wij hopen in ieder geval van wel! Helaas hebben de fillers lang geduurd, dus laten we hopen dat de laatste arcs het wachten waard zullen gaan maken.

Kaguya Naruto Shippuden

Wil jij het einde van de serie zien maar niet wachten? Dat kan… In Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 kun jij (natuurlijk niet in de anime art) het einde al zien in de game cinematics, en kun je zelf bepalen hoe episch deze laatste gevechten wel niet moeten worden. Je kunt hier de review bekijken van deze game!

Ben jij benieuwd naar het einde van de serie en ben jij blij dat de fillers hoogstwaarschijnlijk eindelijk voorbij zijn? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek