Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 krijgt expansion

Naruto: Ultimate Ninja Storm 4

Het was al vanaf het begin bekend, maar Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 krijgt een nieuwe expansion! Bandai Namco heeft dit gisteren aangekondigd. Zoals de fans waarschijnlijk al verwachten, zal hij ”Road to Boruto” gaan heten.

Ben je niet bekend met het Boruto verhaal, dan kunnen er spoilers in dit bericht staan!

Boruto is de zoon van Naruto en Hinata, samen met hun dochtertje Himawari vormen zij een gezin. Hier is ook een film over verschenen genaamd Boruto: Naruto the Movie. Deze film speelt zich af na het einde van de officiële Naruto manga, die al een tijdje afgelopen is. De film die daar voor uit kwam heette The Last: Naruto the Movie. Deze film vertelde des al niet te min ook het verhaal van hoe Naruto en Hinata samen zijn gekomen.

Personages uit The Last zijn al te spelen via de pre-order van de game, ook unlock je deze als je de story uit speelt. Maar nu komen er dus een boel nieuwe personages bij, waarvan Boruto er eentje zal zijn. Mocht je de film nog niet gezien hebben? Het is een aanrader! Lees hier beneden meer informatie over de expansion zelf!

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4

Road to Boruto zal digitaal releasen voor de Playstation 4, Xbox One en PC op 3 februari 2017. De expansion los zal twintig euro gaan kosten. Er komen een aantal nieuwe personages waaronder een oudere versie van Naruto, Sasuke, Sakura en Hinata. Ook komen Boruto en Sarada Uchiha in je lijst te staan. Dit zijn de personages waarvan zeker is dat ze erbij zullen komen.

Naruto: Ultimate Ninja Storm 4 is dit jaar in februari uit gekomen, dus er zit een jaar tussen de main game en de expansion in. Laten we hopen dat hij adembenemend zal gaan worden! Wat denk jij? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek