Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Collection aangekondigd

Toegegeven, dat is een enorme mond vol. Bandai Namco heeft een nieuwe game aangekondigd in de populaire games van Naruto welke de naam draagt ‘Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Collection’. Fans van deze populaire anime kunnen over een tijdje spelen als Naruto, Sasuke of andere personages uit de langlopende Japanse serie.

Bandai Namco heeft een collectie aangekondigd welke raar genoeg gaat uitkomen voor de Sony PlayStation 3, nee, dit is geen tikfout. Mensen die dus nog een reden zochten om de PlayStation 3 af te stoffen grijp je kans. De spellen collectie bestaat uit de volgende games:

  • Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 1
  • Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 2
  • Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst

Naruto

Een prijs voor dit pakket van drie is echter nog niet gegeven. De games van Naruto zitten tegenwoordig in een lastigere fase. De anime en manga lopen tot een einde en dus is het maar de vraag hoe Bandai Namco deze game serie oppakt. De Naruto games zijn veelal geprezen om de graphics van het spel welke er altijd geweldig uitzagen. Wanneer je dus een fan bent van Naruto en zijn verhalen is dit misschien wel het moment om de spellen ook een keer de kans te geven. De spellen krijgen zoals te verwachten is niet een grafische opboets beurt of iets dergelijks. Wat het bedrijf wel heeft gegeven is een afbeelding van de cover art van het spel. Persoonlijk vind ondergetekende deze behoorlijk kaal eruitzien wat toch niet standaard is bij de spellen van Naruto. Maar de spellen bieden dezelfde kwaliteit als wanneer ze uitkwamen en dat maakt het dus uiteindelijk wel een trilogie welke je een kans moet geven.

Wat vindt jij ervan dat bedrijven schijnbaar toch nog games uitbrengen voor de oude PlayStation 3? Ga jij deze collectie halen? Laat het ons weten in de comments!

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Luisterhoek