Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Trilogy Switch trailer

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Trilogy

Recentelijk zijn wij er achter gekomen dat Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Trilogy uitgebracht gaat worden op Nintendo Switch. De game zal in Japan gereleased worden op 26 april 2018. Er is vandaag een trailer geüpload voor deze game. Deze kun je hieronder bekijken.

Het klonk ons als muziek in de oren om te horen dat Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Trilogy op komst is naar Nintendo Switch. Er was tot op heden nog geen beeldmateriaal beschikbaar voor deze Nintendo Switch port. Nu is daar echter verandering in gekomen. Bandai Namco heeft een splinternieuwe trailer voor de game geüpload. In deze trailer worden de characters goed in beeld gebracht. Tevens zie je al wat gameplay terug komen van deze characters. In de trailer is voornamelijk Naruto aan het woord. Hij geeft hier aan wie hij is en wat hij graag wilt worden, namelijk de nieuwe hokage. Tevens hoor je onder andere de stemmen van Sasuke, Gaara, Tsunade en Jiraiya. Verder zie je ook andere belangrijke characters als Orochimaru, Sakura en Itachi terug in de spotlights.

In Japan zal de game gereleased worden op 26 april 2017. Er is helaas nog niet bekend of de game op dezelfde datum ook in Europa verschijnt. Zodra hier meer over bekend word zal dit terug te vinden zijn op onze website.

Specificaties

Tot nu toe is er al bekend dat de game zal draaien op 30fps op Nintendo Switch. De resolutie zal er helaas iets op achteruit gaan. Indien je in TV modus wilt spelen zal de actie te zien zijn op een display van 1600×900. Als je echter liever gebruik maakt van de handheld of tabletop mode zal dit 960×540 zijn. De content zal hetzelfde blijven als bij je PS4 versie van de game.

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek