Gerucht: Nasa werkt aan 1:1 schip van The Normandy?

april fools normandy

NASA zou volgens een bron in het geheim bezig zijn aan een ruimteschip gebaseerd op The Normandy uit de Mass Effect serie. Het uiteindelijke doel zou zijn om dit schip in te zetten voor toekomstige projecten en vluchten in de ruimte.

Alhoewel we nog geen reactie hebben gekregen van Nasa of BioWare over het schip en de productie van een replica wilt de bron anoniem blijven om zichzelf te beschermen. Dit liet hij ons namelijk weten:

“In de bijgevoegde bestanden kunt u een aantal afbeeldingen zien van het project TNIR03. Ik sta toe dat jullie deze publiceren onder de voorwaarde dat ik niet vernoemd word bij mijn echte naam. Ook al heb ik het gevoel dat ik afgestoten werd wil ik niet dat ik aansprakelijk word gesteld voor deze lek. Dat kan mij een hoop problemen opleveren.”

Aldus de anoniem bron die ons contacteerde onder de naam K.4l3nk0.

Hier voegde hij aan toe dat hij het gevoel kreeg dat hij werd genaaid, maar dan niet op de manier hoe Commander Shepard Miranda heeft genaaid. Wat hij hiermee bedoelt blijft onduidelijk maar wellicht dat jullie dit kunnen ontrafelen.

Volgens de bron zou The Normandy voor het jaar 2025 gereed moeten zijn voor ruimtevaart en zal het een precieze replica worden van het schip uit de game. Tijdens het ontwerpen van het interieur zouden vele ontwerpen de prullenbak ingesmeten zijn nadat de projectmanager ze vergeleek met screenshots uit Mass Effect 2. “Het moet dus wel een letterlijke kopie worden”, was het enige wat de bron hieruit kon opmerken.

Benieuwd naar het beeldmateriaal wat onze bron heeft achtergelaten? Kijk en huiver!

april fools

april foolsapril fools

Wij hopen dat er snel meer informatie volgt en houden jullie op de hoogte!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek