Necropolis komt naar consoles!

Necropolis

Necropolis, een game die nu al beschikbaar is voor pre-purchase op Steam, wordt geport naar de PS4/Xbox One. Dit liet Bandai Namco weten.

Bandai Namco heeft laten weten dat zij, in samenwerking met Harebrained Schemes, de PC Indie game Necropolis gaat porten naar de PS4/Xbox One. Necropolis is eerder al beschikbaar gesteld op Steam, maar is nog niet te spelen. De release staat gepland voor komende zomer. Het gaat om een third-person actie-game met roguelike dungeon-crawling als voornaamste mechanic. Het zou gaan om een redelijke hardcore game, met mogelijkheid tot co-op en een aparte grafische stijl. Hierdoor had het de aandacht van Namco al te pakken bij PAX East vorig jaar.

Om te zorgen voor een consistente Necropolis ervaring van hoge kwaliteit op alle platforms, heeft Harebrained besloten om de release date, die voorheen stond op 16 Maart voor PC, weg te schuiven naar een nog niet besloten datum in de zomer. Hierbij komt het op alle platforms tegelijk uit.

Necropolis

In Necropolis speel je als naamloze avonturier, die probeert uit een magische, levende kerker te ontsnappen die zichzelf herbouwt elke keer dat je het spel speelt. Er is echter maar een richting om in te ontsnappen; dieper naar beneden. Maak gereedschap, bereid jezelf voor en verken de kerker, allemaal in de hoop om in leven te blijven. Vergis je niet; je zal doodgaan (vaak!), maar in ware Souls-stijl zal je elke keer nieuwe ervaringen opdoen die zullen helpen met je volgende poging.

Een nieuwe third-person RPG van de publishers van de Dark Souls serie is natuurlijk altijd interessant, en met de unieke look van de game, en de oude vertrouwde third-person camera, lijkt dit er wel een om op te wachten!

Necropolis

In NECROPLIS is sterven…I

  • …Permanent. Game Over? Probeer het nog eens! Deze keer lukt het!
  • …Elke keer anders. Een nieuwe kerker met elke poging, en daarmee een nieuwe ervaring.
  • …Beter met vrienden.  Drop-in/Drop-out multiplayer met tot wel vier mensen!
  • …Niet zonder voordelen. Elke nieuwe iteratie van het spel biedt nieuwe belonginen. Blijf proberen!
  • …Onontkombaar! Maar dat houdt ons niet tegen!

Hier is de Steam-pagina van de game te vinden, maar helaas zul je nog even wachten voor je ermee aan de gang kan gaan.

Tags

Over: Lamenotcool

ICT-Student in Eindhoven en part-time gamer. Ik ben vooral een groot fan van RPG's, met Dark Souls als voornaamste IP. Dark Souls 3 screenshot Hier en daar speel ik ook wel eens graag een FPS, maar van strategy-stijl games (en dan vooral tower defense) ben ik niet te spreken. Mocht je een keer een aanbeveling hebben voor een mooie hardcore-RPG, laat het even weten!

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek