Netflix momenteel op 125 miljoen abonnees

Netflix Casa De Papel

Mark Zuckerberg heeft ondertussen wel bewezen dat zelfs als onze data op het spel staat, Facebook voor velen niet te verwijderen is, omdat die emotionele band met zo’n platform hoog kan liggen. Nog zo’n andere service waar niemand meer zonder kan is Netflix, die delen nu hun laatste cijfers op een aantal manieren!

Netflix heeft in het afgelopen kwartaal 7.4 miljoen abonnees erbij gekregen. 1.96 miljoen van deze mensen komt uit de VS. Omdat dit zo’n succesvol kwartaal was gaven een aantal hoge namen binnen het bedrijf een Quarter-1 interview, die zo direct hier beneden te bekijken is! Door die groei zit de service nu op een goeie 125 miljoen abonnees, waarvan het grootste deel ook actief gebruik maakt van het programma of de app. Netflix wilt gebruik maken van deze groei en er zal 8 miljard geïnvesteerd worden in het maken van nieuwe content.

Nu we dus weten dat Netflix veel gaat investeren in het maken van Original films en series, in het sluiten van deals met grote namen en in het verbeteren van de service in het algemeen, kunnen we met een gerust hart naar de toekomst kijken. Netflix zal zeer zeker blijven groeien en gelukkig zijn de grote piefen bereid om al hun earnings en ideeën met ons te delen ieder kwartaal!

Gebruik jij Netflix? Of ben jij iemand die iemand anders binnen je gezin of vriendengroep laat betalen terwijl jij Le Casa de Papel zit te kijken voor niks? Laat ons weten hoe blij jij bent met een service als deze in de comments hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek