Netflix Original: The Rain – Teaser Trailer

Netflix brengt in 2018 haar eerste Deense Netflix Original serie uit. Vandaag mogen we de eerste Teaser Trailer bekijken die ons iets meer verteld over deze gloednieuwe serie.

Bijna de volledige Scandinavische bevolking is uitgeroeid door een agressief virus die zes jaar geleden verspreid werd via de regen. Een broer en zus weten de regen te overleven door te schuilen in een bunker. Al snel komen ze er achter dat de beschaafde wereld is verwoest. Ze sluiten zich aan bij een groep jonge overlevers en trekken samen door het inmiddels verlaten Scandinavië, op zoek naar een teken van leven.

Alle regels zijn vervaagd en er is geen maatschappij. Iedereen voelt zich vrij om te zijn wie ze graag willen zijn. Tijdens hun strijd om te overleven worden ze zelfs in een post-apocalyptische wereld geconfronteerd met gevoelens. Liefde, Jaloezie en de uitdagingen van volwassen worden. Alle problemen waarvan ze dachten dat ze zouden verdwijnen zoals de wereld voor het virus zich verspreid had.

The Rain verschijnt dit jaar wereldwijd op Netflix, kijk jij er al naar uit?

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Luisterhoek