Netflix’s Altered Carbon krijgt eerste trailer

Het eeuwige leven, wat als het mogelijk was? Dat vraagt Netflix zich ook af in deze nieuwe cyberpunk sci-fi thriller! Deze serie zal vanaf 2 februari op de streaming service verschijnen.

Je volgt een verhaal uit de toekomst, eentje waar technologie het mogelijk maakt om het menselijke brein voort te laten leven in een ‘host’. Deze lijkt dan dus ook verdomd veel op een echt mens en met de daadwerkelijke ‘gedownloade’ hersencapaciteit en alle herinneringen van die persoon erin gepropt, is dit ook wel deels waar. De serie zal vol gaan zitten met actie en verhaal, de serie zal je achterlaten met vragen en net als Black Mirror laten twijfelen over je eigen bestaan.

De trailer laat ook zien hoe hoog het budget ligt en hoe serieus Netflix geworden is met de Original shows. Je merkt aan series als Ozark en Black Mirror hoe ver de service is gekomen in het creëren van meesterwerken. Natuurlijk is lang niet elke serie even goed. Het is dus natuurlijk maar de vraag wat we kunnen verwachten van Altered Carbon.

Wat denk jij? Laat het ons weten! Vanaf 2 februari is Altered Carbon gewoon te zien op jouw schermpje. Laten we hopen dat de serie zo goed uitpakt als andere Netflix shows.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek