Netflix’s Skylanders Academy trailer online

Skylanders Academy

Activision Blizzard Studios komt met een serie die gebaseerd is op hun game Skylanders. De serie, genaamd Skylanders Academy, zal voor iedereen wereldwijd te bekijken zijn vanaf 28 oktober op Netflix. De serie zal gelijkenissen hebben met de spelserie, maar volgt wel zijn eigen verhaal. Vandaag verscheen op het YouTube kanaal van Netflix de trailer van de serie.

Skylanders Academy zal een spin-off van de Skylanders franchise worden. Het zal de eerste animatie serie van Activision Blizzard Studios worden. De productie zal in samenwerking met Futurama schrijver Eric Rogers gaan. De bedoeling is dat de eerste aflevering op 28 oktober wereldwijd beschikbaar wordt. De serie zal uit twee seizoenen bestaan. Elk seizoen krijgt dertien afleveringen. Seizoen 2 zal pas ergens in 2017 van start gaan. Hoewel het een spin-off is zal de serie geheel canon aan de Skylanders franchise zijn met originele content. De verhaallijn zal los staan van de gebeurtenissen in de games. De serie heeft dus zijn eigen identiteit. De serie wordt door Rogers zelf beschreven als een mix van Gravity Falls en Futurama.

 

Activision Blizzard Studios financieren de serie compleet in-house. Toch wordt er gekeken naar mogelijkheden voor partnership opties voor andere franchises en toekomstige producties voor bijvoorbeeld Call of Duty, Starcraft, Destiny, Diablo en de Candy Crush saga. Meer commentaar op hoe het zit met deze producties werd niet gegeven.

Het plot van de serie draait om een dreiging van Kaos en de Doom Raiders om de vrede in de Skylands te verstoren. Om deze dreiging tegen te gaan, roept meester Eon een groep van helden bij elkaar. De helden zullen moeten samenwerken om het kwaad te verslaan. Enkele bekende karakters in de serie zijn Spyro, Stealth Elf en Eruptor. De serie zit volgens de makers vol met humor, gevoel en memorabele momenten. De serie zal voor kinderen van alle leeftijden geschikt zijn.

Skylanders Academy zal vanaf 28 oktober te zien zijn op Netflix wereldwijd.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek