Bekijk hier Netlix’s nieuwe Death Note trailer

Death note

Netflix brengt een Death Note film uit op haar streaming platform in augustus. De film is gebaseerd op de welbekende anime en manga. Het grote verschil tussen de video’s is dat het dit keer geen serie zal zijn, maar een film, en wel in live-action.

Het wordt gespeeld door echte personen en het zijn geen japanners dit keer, zoals in de eerder verschenen live-action serie. Wat je er van vind, moet je helemaal zelf weten, maar de trailer kun je in ieder geval beneden even aanschouwen.

Yagami Light ziet er uit als de lead-singer van een 90’s rock band met zijn geblondeerde plukken en L is dit keer een donkere man, in plaats van een lijkbleke japanner. Een vreemde maar opmerkelijke keuze vind ikzelf, want hij heeft wel nog een beetje de trekjes van L. Zoal je in de trailer kunt zien heeft L nog steeds niet geleerd om als een gefatsoeneerd persoon op een stoel te zitten.

Het lijkt er op dat de film dezelfde soort kant op gaat als de anime. [Spoiler Alert] Light vind een boekje met wat wazige regels er in, de Death God Ryuk duikt op en Light besluit om toch maar eens mee te spelen met de grap van Ryuk. Wonder boven wonder werkt het boekje en Light wilt een menselijke god worden. De politie is het hier niet mee eens en spoort Light op met behulp van een geniaal persoon die fungeert onder de naam L.

Ryuk ziet er wel cool uit hoor!

Death Note verschijnt op 25 augustus waarschijnlijk exclusief voor het Netflix platform. Bekijk hier de eerder getoonde teaser trailer.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek