Neverwinter eindelijk naar PS4, nieuwe expansion onderweg

Neverwinter Dragon Boss

De free-to-play Dungeons & Dragons MMORPG Neverwinter komt eindelijk naar de PlayStation 4, een PC en Xbox One versie is al te spelen en het is volledig gratis! Ook is bekend gemaakt dat je geen PlayStation Plus nodig zal hebben om te kunnen spelen.

Een specifieke release datum is nog niet bekend maar één ding is wel al zeker, hij komt deze zomer nog! De PlayStation 4 versie van Neverwinter is dus ook speelbaar voor mensen zonder PS Plus, in tegen deel tot de Xbox versie, waar je wel Xbox Live Gold voor nodig hebt. Bekijk hier beneden de PS4 Announcement trailer:

In een Press Release gaf Perfect World Entertainment aan dat de PS4 versie met bepaalde nieuwe controls komt zodat jij volledig gebruik kunt maken van de touchpad en party chat optie op jouw DualShock 4 controller! Om nog een beter beeld te krijgen van de game kun je hier beneden een paar nieuwe screenshots bekijken die gemaakt zijn op de PS4 client:

Wat misschien nog wel het leukste nieuwe is, is dat de PS4 versie al vanaf launch meteen alle acht classes en negen uitbreidingen bevat. Dit is inclusief de nieuwste update: The Maze Engine.

In Ander Neverwinter nieuws
Perfect World Entertainment heeft aangekondigd dat een tiende expansion onderweg is: Storm King’s Thunder. De uitbreiding kom in augustus uit voor de PC, met een Xbox One en Playstation 4 release die iets later zal komen. De expansion brengt nieuwe zones en characters, meer informatie over de uitbreiding zal nog volgen in een later bericht!

Ben jij enthousiast over de Playstation 4 versie van Neverwinter? En dan vooral het feit dat je meteen de volledige content krijgt? Laat het ons weten in de reacties hier beneden en vergeet niet dagelijks onze site in de gaten te houden voor al je gaming en media nieuws, prijsvragen en nog veel meer!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek