Neverwinter: Elemental Evil nu op Xbox One

nvw

Hij is er dan, de expansion voor Neverwinter, of ja, in totaal zijn het er nu alweer vier.. Yay! Maar hoe kan dat eigenlijk, god knows.. Omdat er een hoop bij is gekomen in deze game hebben wij voor jou een korte overview gemaakt.

Allereerst, een trailer voor deze expansions genaamd: Fury of the Feywild, Shadowmantle, Curse of Icewind Dale & Elemental Evil.

Iedereen die deze game geprobeerd heeft of nog steed speelt weet dat deze MMORPG een van de betere is, hij begon op de PC en kreeg uiteindelijk een Xbox One versie, dit is één van de eerste games die dat gedaan heeft, en ook één van de enige. Hier zijn de features voor deze uitbreidingen:

  • Level cap is nu 70 in plaats van 60,
  • Nieuwe class: Oathbound Paladin, met deze class kun je kiezen uit 2 verschillende ‘wegen’, Oath of Devotion & Oath of Protection,
  • Acht nieuwe zones, en dan hebben we het niet over kleine gebieden, genoeg te exploreren dus!
  • Open world PvP in bepaalde zones,
  • Vier endgame verhaallijnen die je brengen naar mythische gebieden zoals Sharandar en Dread Ring,
  • Twee grote dungeons waarin je vecht tegen King Malabog & Valindra Shadowmantle,
  • Drie nieuwe epische skirmish matches,
  • Companion cap van Epic naar Legendary,
  • Max. Level increase voor alle Professions.

Een hoop nieuwe mogelijkheden dus. De game heeft alleen op de Xbox One al twee miljoen online spelers, en op de PC versie misschien nog wel meer, who knows. De nieuwe opties in deze game houden de spelers, dus misschien wel jij, een hele lange tijd weer bezig, dat is ‘t fijne aan een Roleplaying game. Neverwinter is heel uniek in bepaalde dingen kiezen, zoals een class die 2 wegen op kan gaan, of vier verschillende endgame stories, laat staan het feit dat de game VIER expansions uitbrengt tegelijk. De MMO community bestaat over het algemeen uit mensen die meer zeuren dan iets anders, no offence, maar dat is best wel een feit, maar over deze expansions zul je hopelijk niet veel mensen horen klagen!

De nieuwe expansions van Neverwinter zijn nu beschikbaar op de Xbox one, wat vind jij van deze game en de expansions? Laat het ons weten!

 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek