Neverwinter: Strongholds naar Xbox One

De nieuwe expansion van Neverwinter komt eraan! vanaf 3 november zal hij te spelen zijn op de Xbox One, ze introduceren weer een aantal leuke nieuwe speelbare content-dingen-iets.. zoals Guild Housing en Large Scaled PvP!

Neverwinter is één van de eerste MMORPG’s die op PC begon en later naar console ging, ook is het één van de enige gratis MMO’s. Dit wordt alweer de zevende uitbreiding die Neverwinter zal krijgen, het spel groeit snel en wordt alsmaar groter en meer gespeeld. In deze expansion zal het main doel zijn om samen met jou guild maatjes in de nieuwe map een stronghold te overwinnen en deze op te bouwen. Een beetje het idee dat Guild Wars 2 heeft met Guild Halls, alleen doet Neverwinter het met een meer PvP-achtig idee.

Één van de aspecten die de nieuwe Guild Strongholds gaan krijgen is de optie om rondom in de map recourses te halen om dit kasteeltje uit te breiden tot een kasteel met bijvoorbeeld Archer torens om het te verdedigen. Nog een optie, en dit is waar de makers van de game echt de hamer op de kop slaan, is de mogelijkheid om vanuit deze kastelen tegen andere guilds te vechten met siege die jij met jou guildies zult gaan maken, EPIC!!

neverwinter-strongholds

De map zal bestaan uit 2 stronghold maps die samen zijn gevoegd, die de schaal van de map dus verdubbeld en er voor zorgt dat dit de grootste map in Neverwinter ooit zal gaan zijn. Stel je voor dat jij met al jou guildies samen een flinke hoeveelheid aan resources binnen haalt, je kasteel opbouwt, siege bouwt en dan deel kan nemen in een ongelofelijk grootschalig gevecht waarin je vecht om jullie kasteel daadwerkelijk te kunnen behouden. Ik denk dat Neverwinter haar fans hiermee ver van teleur zal gaan stellen en dat dit nog wel eens één van de meest innovatieve uitbreidingen kan worden in welke MMORPG dan ook.

Neverwinter: Strongholds zal vanaf 3 november te spelen zijn, wat vind jij van hun nieuwe idee? Laat het ons weten in de reacties!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek