NHL 18 Threes Gamemode Gameplay Trailer

EA Sports heeft op YouTube een gameplay trailer geplaatst van de nieuwe gamemode in NHL 18 genaamd Threes. Threes is een arcade gamemode, waarin spelers 3 tegen 3 ijshockey spelen. De gamemode is volgens EA spectaculairder dan de normale wedstrijden die je in NHL 18 zal spelen. Zo zijn er minder regels en resulteert elke penalty in een penalty shot. Hierdoor zal er dus meer gescoord worden. Naast de Threes gamemode zal NHL 18 natuurlijk ook de gebruikelijke gamemodes bevatten van een NHL game.

De trailer laat ons al wat voorproefjes zien van de actie in de gamemode. Er wordt bijvoorbeeld een specifieke goal gemaakt, die 3 punten waard is in plaats van 1. Ook zien we een wedstrijd tussen de team mascottes. Er zijn verschillende manieren om Threes te spelen. De eerste manier is de single player campaign. Daarnaast is het mogelijk om online en offline te spelen. Tijdens online matches kun je ook met 2 andere spelers het team besturen. Dit betekent dat iedereen maar een speler bestuurt en dat samenwerking vereist is.

NHL 18 zal op 15 september gereleased worden op de PS4 en Xbox One.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek