Ni No Kuni 2 Aangekondigd als PS4 Exclusive

Een sequel op Ni No Kuni is onderweg genaamd: Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom. De game is aangekondigd op Playstation Experience afgelopen weekend en zal een PS4 Exclusive game gaan worden, dus Anime fans, zet je schrap!

2975306-3

De game volgt Evan, een jonge koning die door zijn koninkrijk avonturen moet aangaan. Maar zijn koninkrijk is overgenomen door donkere krachten. Evan wilt en moet bewijzen dat hij het waard is over het koninkrijk te waken, want dat is wat een koning doet! Evan wordt door meerdere personages geholpen waaronder Roland, die beschreven wordt als een bezoeker vanuit een andere wereld.

De originele Ni No Kuni was released voor de Playstation 3 rond het einde van 2010 en was gemaakt door Level-5. Het was één van de eerste anime games waarvan de anime zelf geen hype was. Desondanks kreeg de game meer aandacht dan verwacht was en heel veel gaming sites gaven de review van die game een solid 9, of een 8/10. ”Een game waarvan velen stom verslagen zullen zijn als ze zien hoeveel er wel niet in te doen is” aldus GameSpot.

De art in de game ziet er overweldigend uit! De gebieden en gebouwen zien er super uit! De gameplay zelf die ze laten zien ziet er goed uit. What’s not to like about the game? Volg een klein jongetje, bang om geen goede koning te zijn en kijk hoe hij volgroeit tot een sterke en dappere koning. Het mooie aan een RPG game is dat er altijd genoeg content is om er dagen of weken in te gaan zitten, het nadeel hiervan is natuurlijk dan weer dat je niet meer kunt stoppen.. Nou ja, of dat nu eigenlijk zo’n nadeel is weet ik nog niet!

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom zal een PS4 Only game gaan worden, dus voor de mensen met een Playstation 4, en ook voor de rest, laat ons weten wat jij vind in de reacties!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek